Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 300 g soyulmuş, taze Hindistan cevizi,sadece beyaz kısımları, parçalar halinde kesilmiş (3 cm), (bk. öneriler)
- 410 - 450 g su, dilediğiniz kıvama göre
- Nutriční hodnoty
- na 1 Tam tarif
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Glütensiz Kabartma Tozu
5min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1h 5min
Tahıllı Elma Lapası
10min
Mayonez
10min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Ghee
30 dk
Yulaf Sütü
25min
Ballı Demirhindi Şerbeti
5h 50min
Yer Fıstıklı Bar
1h 30min
Badem Sütü
6h 10min
Karamelize Kırmızı Soğan Chutney
24 Std.