Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g manteiga sem sal, em temperatura ambiente, mais q.b. para untar
- 300 g goiabada, cortada em pedaços
- 150 g água
- 100 g açúcar demerara
- ½ c. chá de essência de baunilha
- 2 ovos
- 120 g farinha de trigo
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1087 kJ / 260 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 102 mg
Alternativní recepty
Bolo pão de mel
50min
Torta de ricota e goiabada
5h
Paçoca de rolha
15 min
Salpicão de frango
40 Min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Batata recheada
1h 50 min
Coxinha de frango
1 Std. 45 Min
Massa para coxinha
30 min
Fatias húngaras
1h 50 min
Esfiha de carne fechada
2h 20 min
Sorvete de flocos
4h 25min
Requeijão Cremoso
1 Std. 30 Min