Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 talos de salsinha fresca, somente as folhas
- 2 dentes de alho
- 1 cebola, cortada ao meio
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- 4 tomates italianos, sem sementes
- 10 salsichas, cortadas em rodelas
- 2 c. chá de sal
- 50 g manteiga, mais q. b. para untar
- 100 g queijo parmesão em pedaços
- 4 ovos
- 400 g leite integral
- 80 g amido de milho
- 400 g farinha de trigo
- 15 g fermento químico em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1294.9 kJ / 309.5 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 714.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cassoulet
Žádné hodnocení
Palha italiana
45min
Bolo pão de queijo
45min
Galinhada
1hod. 30min
Arroz com pinhão
Žádné hodnocení
Bolinho de arroz com calabresa
35min
Vinho quente
25min
Estrogonofe de carne com batatas
1h 20min
Massa para coxinha
30min
Kibe assado
1h 20min
Calabresa acebolada
20 min
Molho vinagrete
15min