Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (circa 8 g) - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano fresco o secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1035 kJ / 247.4 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Pane barese
6h 15min
Pizza frescolina
1h 40min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Focaccia ai cicinielli
1 godz. 45 min
Pizza alla romana
1h 40min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Focaccia ai 4 formaggi
45 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Pizza bianca alla rucola
1 godz. 35 min
Pizza diavola
1 godz. 45 min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min