
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (circa 8 g) - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 2 - 3 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano fresco o secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 247.4 kcal / 1035 kJ
- Protein
- 6.5 g
- Tuk
- 8.1 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Pizza vegetariana arcobaleno
2hod.
Pizza alle zucchine
1hod. 45min
Pizza ai quattro formaggi
1hod. 40min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4hod. 30min
Pizza bianca alla ligure
1hod. 45min
Pizza alla romana
1hod. 40min
Pizza quattro stagioni
1hod. 30min
Pizza capricciosa
1hod. 35min
Pizza diavola
1hod. 45min
Pizza con salame piccante
2hod.
Pizza New York style
3hod. 50min
Pizza Margherita e basilico
2hod. 10min