Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 500 g di patate pelate e a tocchi (3 cm)
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè al salmone
1h 50 min
Ravioli di patate e gamberi
1h 20 min
Polpette di mortadella
20 min
Patate duchessa
1h
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30 min
Bignè a sorpresa
2 godz.
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Bignè con tre mousse
2 godz.
Crostini di polenta con tonno affumicato
1h
Tortino di patate dal cuore morbido
1h 20 min
Bignè al cioccolato
3h