Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 500 g di patate pelate e a tocchi (3 cm)
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Crocchette di patate e speck
3 Std. 20 Min
Cake pops natalizie
4h
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1 Std. 25 Min
Mini cheesecake al pomodoro
3h 25min
Bignè al salmone
1h 50min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1h
Budini aromatici al pomodoro
1h 10min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Cream tart
4h