Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
15
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella tipo treccia
- 6 filetti di acciuga sott'olio
- 250 g di pomodori pelati sgocciolati
- 1 pizzico di sale
- 4 di carciofi sott'olio, sgocciolati
- 50 g di funghi sott'olio (o 4 funghi porcini)
- 50 g di olive taggiasche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3435 kJ / 821 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Sacharidy
- 105.2 g
- Tuk
- 33.1 g
- Vláknina
- 6.8 g
Alternativní recepty
Pizza alle zucchine
1 Std. 45 Min
Pizza al salmone
1h 15min
Pizza quattro stagioni
1 godz. 30 min
Pizza alla romana
1sa 40 dk
Pizza alla marinara
1h 35min
Pizza ai quattro formaggi
1sa 40 dk
Pizza bianca alla rucola
1h 35min
Pizza prosciutto e funghi
1 Std. 45 Min
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza 'nduja e caciocavallo
9 Std.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 godz. 50 min
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min