Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele -
470
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 470 g di farina tipo 00 + q.b. - 30 g di fecola di patate
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 812 kJ / 194 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4h
Pane barese
6 Std. 15 Min
Ciabattine
3h 30 min
Panini all'olio
3h 10 min
Rosette
5h 20 min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Corona bordolese
5h 20 min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Pane pugliese
29h 20min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min