Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele -
470
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 470 g di farina tipo 00 + q.b. - 30 g di fecola di patate
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 812 kJ / 194 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabattine
3h 30min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Piccoli filoni alle olive verdi
2hod. 30min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Rosette
5h 20min
Mantovanine
2h 45min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini all'olio
3h 10min
Polka (pane francese)
5hod.
Il pane di Altamura
4hod.