Zařízení & příslušenství
Ciabattine veloci
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 10min.
9 pezzi
Suroviny
-
330 g di acqua
-
15 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di miele1 cucchiaino di malto di orzo
-
470 g di farina tipo 00, + q.b.470 g di farina tipo 1 + q.b.
-
30 g di fecola di patate
-
10 g di sale
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 pezzo
Protein
6 g
Kalorie
812 kJ /
194 kcal
Tuk
0.5 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
44 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pane e panini
61 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Nodini mediterranei
3hod. 50min.
Corona bordolese
5hod. 20min.
Pane con farina di mais
5hod. 5min.
Grissini di pane
4hod.
Ciabattine
3hod. 30min.
Mantovanine
2hod. 45min.
Pane al semolino
4hod.
Panini all'olio
3hod. 10min.
Rosette
5hod. 20min.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min.
Filone di sola semola
2hod. 50min.
Il pane di Altamura
4hod.