Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (circa 8 g) - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di salame piccante, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di pomodori datterino a metà senza semi
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3895 kJ / 931 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Sacharidy
- 107.5 g
- Tuk
- 37.6 g
- Vláknina
- 6.8 g
Alternativní recepty
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pizza quattro stagioni
1 godz. 30 min
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3 Std. 10 Min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Pizza ai peperoni
1h 55min
Pizza alla romana
1h 40min
Focaccia primavera
3h
Pizza capricciosa
1 Std. 35 Min
Pizza New York style
3 Std. 50 Min
Pizza con salame piccante
2h
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min