
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 6 g di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di salame piccante a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pomodori datterino a metà senza semi
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 983.2 kcal / 4113.9 kJ
- Protein
- 41.9 g
- Tuk
- 43.5 g
- Sacharidy
- 105.6 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Sodík
- 2353.4 mg
Alternativní recepty
Pizza vegetariana arcobaleno
2hod.
Pizza ai quattro formaggi
1hod. 40min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4hod. 30min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3hod. 10min
Pizza quattro stagioni
1hod. 30min
Pizza capricciosa
1hod. 35min
Pizza con salame piccante
2hod.
Focaccia classica ad alta idratazione
5hod.
Pizza alla marinara
1hod. 35min
Pizza New York style
3hod. 50min
Pizza margherita (per 1 persona)
1hod. 30min
Pizza Margherita e basilico
2hod. 10min