
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 220 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (circa 8 g) -
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 140 g di mozzarella sgocciolata e a pezzi
-
250
g di pomodoro fresco senza semi e a pezzi
nebo 250 g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola - 1 rametto di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di funghi champignon sott'olio o freschi a fette sottili
- 50 g di carciofi sott'olio
- 30 g di olive nere denocciolate
- 70 g di prosciutto cotto a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 858 kcal / 3590 kJ
- Protein
- 28.7 g
- Tuk
- 37.9 g
- Sacharidy
- 107.3 g
- Vláknina
- 7.8 g
Alternativní recepty
Pizza vegetariana arcobaleno
2hod.
Pizza alle zucchine
1hod. 45min
Pizza alle verdure
2hod. 5min
Pizza ai quattro formaggi
1hod. 40min
Pizzette al formaggio di capra
1hod. 35min
Pizza prosciutto e funghi
1hod. 45min
Pizza capricciosa
1hod. 35min
Pizza diavola
1hod. 45min
Pizza con salame piccante
2hod.
Pizza alla marinara
1hod. 35min
Pizza margherita (per 1 persona)
1hod. 30min
Pizza Margherita e basilico
2hod. 10min