Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 220 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (circa 8 g) -
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 140 g di mozzarella sgocciolata e a pezzi
-
250
g di pomodoro fresco senza semi e a pezzi
nebo 250 g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola - 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di funghi champignon sott'olio o freschi a fette sottili
- 50 g di carciofi sott'olio
- 30 g di olive nere denocciolate
- 70 g di prosciutto cotto a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 107.3 g
- Tuk
- 37.9 g
- Vláknina
- 7.8 g
Alternativní recepty
Pizza alle zucchine
1 Std. 45 Min
Pizza alle verdure
2h 5 min
Pizza alla marinara
1h 35min
Pizza prosciutto e funghi
1 Std. 45 Min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pizza al salmone
1h 15min
Pizza alla romana
1h 40min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza Margherita e basilico
2h 10 min