Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di zucchine a dadini (1 cm circa)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 200 g di prosciutto cotto a fettine
- 200 g di crescenza a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1918 kJ / 458 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 51.2 g
- Tuk
- 20.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzoni vegetariani
1h 50min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 menit
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Focaccia croccante
2j 10 menit
Calzoni ricotta e funghi
1 godz. 5 min
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2j
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Focaccia alle melanzane
1h 50min
Focaccia pugliese
1h 10 min