Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 50 g di latte
- 1 cucchiaino di zucchero
-
25
g di lievito di birra
nebo 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 250 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 300 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g salsiccia a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2784 kJ / 665 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Focaccia croccante
2h 10min
Focaccia alle olive
2h
Rotolo funghi e peperoni
2h 15 min.
Calzone
2 godz. 50 min
Bottoncini con wurstel
5h
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Fagotto napoletano
2h 15 min.
Focaccia alle melanzane
1h 50 min.
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min