Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù vegetariano
- 150 g di cipolla a pezzi
- 100 g di olive verdi e nere, denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, lavati ed asciugati
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di passata di pomodoro
Arancini
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- olio per frittura
- 4 uova sbattute
- pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuddure con le uova
2h
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Granita di caffè e spezie
20 min
Eggah con caponata
50min
Cannelloni di zucca
1h 50 min
Crispedduzzi calabresi
1 godz. 5 min
Cullurielli cosentini
4h 30 min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15 min
Brioches siciliane
3h 15 min
Timballo di anelletti al forno
1h 40min
Brioche col tuppo
3h 30min
Crocchette di riso al forno
1h 35 min