Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù vegetariano
- 150 g di cipolla a pezzi
- 100 g di olive verdi e nere, denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, lavati ed asciugati
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di passata di pomodoro
Arancini
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- olio per frittura
- 4 uova sbattute
- pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crocchette di riso al forno
1 Std. 35 Min
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Panna vegetale liquida
10 Min
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1 Std. 30 Min
Arancini di riso
3h 5min
Lasagne alla parmigiana
3h 25min
Vastedda cu sammucu di Troina
2 Std. 30 Min
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1h 40min
Momo
2 Std.
Calzoni vegetariani
1h 50min