Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Per guarnire
- 15 g di Parmigiano reggiano
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
Ripieno
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di mozzarella a fette
- 40 g di panna acida
- 1 uovo
Impasto
- 130 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta
- 80 g di burro a pezzi
- 270 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 uovo
- 1 pizzico di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto, per spennellare
- 1 cucchiaio di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Pizzette alle erbe aromatiche
1 Std. 35 Min
Focaccia primavera
3 Std.
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Panzerotti alla romana
55 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Pizza bianca alla rucola
1 Std. 35 Min
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Focaccia ai 4 formaggi
45 Min