Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Per guarnire
- 15 g di Parmigiano reggiano
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
Ripieno
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di mozzarella a fette
- 40 g di panna acida
- 1 uovo
Impasto
- 130 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta
- 80 g di burro a pezzi
- 270 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 uovo
- 1 pizzico di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto, per spennellare
- 1 cucchiaio di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 godz.
Focaccia con salsiccia
1h 50 min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40 min
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Croissant salati agli spinaci
3h
Focaccia primavera
3h
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50 min
Focaccia ai 4 formaggi
45 min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30 min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2h 20min