
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Per guarnire
- 15 g di Parmigiano reggiano
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
Ripieno
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di mozzarella a fette
- 40 g di panna acida
- 1 uovo
Impasto
- 130 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta
- 80 g di burro a pezzi
- 270 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 uovo
- 1 pizzico di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto, per spennellare
- 1 cucchiaio di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2hod. 35min
Focaccia con salsiccia
1hod. 50min
Focaccia croccante
2hod. 10min
Focaccia alle cipolle
2hod. 20min
Calzone
2hod. 50min
Pizza ai quattro formaggi
1hod. 40min
Focaccia di patate
2hod. 50min
Pizzette al formaggio di capra
1hod. 35min
Pizzette alle erbe aromatiche
1hod. 35min
Focaccia alla crema di formaggi
2hod. 10min
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Focaccia pugliese
1hod. 10min