Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 900 g ciemnych winogron, odmiany bezpestkowej, bez gałązek (patrz wskazówka)
- 20 g cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 518.1 kJ / 123.8 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dżem z jabłek i winogron
45min
Dżem z winogron
30min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40min
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25min
Powidła śliwkowe
2 Std.
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1 Std. 30 Min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25min
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
55 Min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1h 15min
Syrop malinowy
1 Std. 25 Min
Przecier pomidorowy z ziołami i czosnkiem (passata)
1 Std. 10 Min