Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 400 g Hokkaido-Kürbis, geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl
- 730 g Wasser
- 100 g Weisswein
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 3 Zweigchen Thymian, Blättchen abgezupft
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 4 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
- 100 g Mascarpone
- 2 EL Aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2384 kJ / 569 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 Std.
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Tomatenrisotto mit Burrata
30min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Süsskartoffelstock
1 Std.
Risotto Cinque P
30min
Kürbis-Kokossuppe
45min
Kürbis-Risotto mit Speck
25 Min
Spinat-Zitronen-Risotto
30min
Peperoni-Risotto
35min