Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter, zum Einfetten
- 1 Mürbeteig, selbstgemacht
- Weizenmehl, für die Arbeitsfläche
- 20 g Butter, leicht gesalzen
- 400 g Blattspinat, frisch, und einige Spinatblätter zum Garnieren
- 2 Eier
- 30 g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- 3 Prisen Salz, nach Belieben
- 3 Prisen Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 200 g Lachsfilet, frisch, mit Haut oder ohne, in Würfeln
- 100 g Feta, in Würfeln
- 10 - 15 g Pinienkerne, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1575.7 kJ / 377.7 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbisrisotto
35min
Spargelquiche
1h
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45min
Quiche Lorraine
50 min
Spinat-Tomaten-Quiche
1 Std. 45 Min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 Std. 30 Min
Lauch-Speck-Tarte
1h
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Gemüsewähe (TM6)
25min
Spinat-Zitronen-Risotto
30min
Zwiebel-Käse-Tarte
1 Std. 10 Min
Dinkel-Pizza
2h 10min