Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 1 cdita de sal
-
600
g de papas, peladas y en cubos (3 cm)
nebo 600 g de papas cambray, medianas - 200 - 300 g de ejotes, sin tallos
- 8 - 16 rebanadas de tocino ahumado
- 80 - 100 g de mantequilla sin sal
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 1 - 2 cditas de hojas de tomillo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 4939 kJ / 1176 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 117 g
- Tuk
- 175 g
- Nasycený tuk
- 85 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 4512 mg
Alternativní recepty
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Puré de papa y poro
40min
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Papas a la francesa TM6
1h 15min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Omelette esponjoso de espinacas y jamón
30min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Elotes asados con mayonesa de chile
45 min