
Zařízení & příslušenství
Gluten-free mini pizzas
Příprava 20min
Celkový 2hod.
10 pieces
Suroviny
Dough
-
water650 g
-
fresh yeast crumbled40 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting700 g
-
rapeseed oil80 g
-
salt1 tsp
-
citric acid1 tsp
Pizza Toppings
-
tomato sauce300 g
-
courgette cut in slices1
-
black olives, pitted cut in slices5 - 6
-
red peppers (small), cut in strips2
-
sweetcorn kernels, canned3 tbsp
-
carrot cut in slices or triangles1
-
small mozzarella balls cut in half100 g
Nutriční hodnoty na 1 piece
Kalorie
355.2 kcal /
1486.1 kJ
Protein
11.2 g
Tuk
13.1 g
Sacharidy
54.7 g
Vláknina
8.6 g
Nasycený tuk
2 g
Sodík
0.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Hands in the dough!
5 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní