Zařízení & příslušenství
Gluten-free mini pizzas
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
10 pieces
Suroviny
Dough
-
water650 g
-
fresh yeast crumbled40 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting700 g
-
rapeseed oil80 g
-
salt1 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Pizza Toppings
-
tomato sauce300 g
-
courgette cut in slices1
-
black olives, pitted cut in slices5 - 6
-
red peppers (small), cut in strips2
-
sweetcorn kernels, canned3 tbsp
-
carrot cut in slices or triangles1
-
small mozzarella balls cut in half100 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
0.3 mg
Protein
11.2 g
Kalorie
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Tuk
13.1 g
Vláknina
8.6 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
54.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hands in the dough!
5 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min.
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3hod. 40min.
Garden Green Crêpes
1hod. 15min.
Mini banoffee bombe Alaskas
24hod. 30min.
Ratatouille (Confit Byaldi)
2hod.
Pastelera de choclo (corn pudding)
1hod.
Savory tart with tuna, eggs and capers
1hod.
Kreem-B-Tween
14hod.
Sesame Biscuits
1hod. 15min.
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min.
Mango Sticky Rice
5hod.
Go-To Pizza Dough
1hod.