Gluten-free focaccia bread
TM6 TM5 TM31

Gluten-free focaccia bread

4.5 ( 20 hodnocení )

Suroviny

  • 20 g olive oil plus extra for greasing and drizzling
  • 55 g blanched almonds
  • 220 g cornflour (starch)
  • 110 g gluten-free plain white flour mix
  • 2 ½ tsp dried instant yeast
  • 2 tsp sugar
  • 2 tsp xanthan gum (optional)
  • 2 tsp fine salt
  • 310 - 350 g water
  • 1 sprig fresh rosemary needles only
  • 1 tsp coarse salt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
151.5 kcal / 633.8 kJ
Protein
3 g
Tuk
4.4 g
Sacharidy
24.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty