Zařízení & příslušenství
Potato gnocchi
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 15min.
6 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese in chunks (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
floury potatoes peeled and sliced800 g
-
flour300 - 350 g
-
flour plus extra for dusting250 - 300 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13.4 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tuk
4.2 g
Vláknina
3.9 g
Sacharidy
65.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mediterranean Cuisine
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min.
Empanada pastry
45min.
Pink Moon Milk
10min.
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Žádné hodnocení
Gnocchi
1hod. 40min.
Crème Pâtissière
15min.
Mediterranean pearl barley risotto
1hod.
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1hod. 15min.
Mushroom Pâté
1hod. 30min.
Baklava with Walnuts
3hod.
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2hod. 30min.
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min.