![Potato gnocchi Potato gnocchi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/72233.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, in chunks (3 cm)
- 1000 g water
- 800 g floury potatoes, peeled and sliced
- 300 - 350 g flour
- 250 - 300 g flour, plus extra for dusting
- 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120h 5 min.
Fruit Galettes (Paul) Metric
1h 25min
Rustic Sourdough Bread
28sa 10 dk
White Bread
6h
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30min
Fresh pasta dough
1h
Sourdough Starter Discard English Muffins
4h 10 min
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Mango frozen yogurt
5min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 Std. 40 Min
Parmesan Risotto (TM6)
30min