Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g água
- 20 g azeite de oliva extra virgem
- 1 folha de louro seco
- ½ c. chá de sal marinho, mais q. b. para ajustar o sabor
- 300 g arroz branco
- 5 ramos de salsinha fresca, somente as folhas
- 100 g castanha de caju torrada sem sal
- 3 dentes de alho roxo
- ½ pimenta dedo de moça, sem as sementes
- 1 cebola média, aprox. 120g, cortada ao meio
- 1 cenoura média, aprox. 120g, cortada em pedaços
- ½ pimentão vermelho, sem as sementes, cortado em pedaços
- 50 g manteiga sem sal
- 50 g uva passa preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1396 kJ / 334 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 157 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de bacalhau com grão de bico
13h 20min
Bolo nega maluca
1h 5min
Arroz primavera integral
1h
Arroz e feijão tradicional
13h 20min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Torta de cogumelos
1h 40min
Curry rápido de frango
40min
Espinafres cozido com ovos
40min
Purê de batata
50 Min
Couve-flor gratinada com molho de queijo
55 Min
Arroz de atum e ovo
1h
Macarrão cozido
20 Min