Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g filé mignon suíno, cortado em fatias (1 cm)
- 100 g cogumelo Paris, cortado em fatias
-
75
g Vermute seco branco
nebo 75 g vinho da Madeira branco - 100 g leite
- 60 g cebola, cortada em metades
- 1 dente de alho (volitelně)
- 2 c. chá de mostarda a l'ancienne
- 1 c. chá de mostarda picante
-
1
cubo de caldo de legumes (para 0,5 l)
nebo 1 c. chá cheia de caldo de galinha caseiro - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta do reino preta em pó, a gosto
-
2
c. sopa de crème fraîche
nebo 2 c. sopa de creme de leite - 1 c. sopa cheia amido de milho
- 2 - 3 ramos de salsa frisada, fresca, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de alcachofra com presunto Parma
30 min
Risoto básico
30 min
Salmão com ervas, purê de mandioquinha e aspargos
30 min
Lombo de porco à brasileira
2 Std. 25 Min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1 Std.
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 Std. 45 Min
Cuscuz à paulista
1h 25 min
Torta capixaba
1 Std. 30 Min
Chilli com carne
40 Min
Soufflé rápido de queijo
45 Min
Sorbet de frutas
5 min
Baguete
3 Std. 45 Min