Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
600
g filé de peixe pescada
nebo 600 g filé de peixe Saint Peter - 1 limão, o suco e raspas da casca
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 150 g sobras de pão
- 3 dentes de alho
- farinha de trigo, q. b. para empanar
- 2 ovos batidos
- 100 g cebola
- 30 g azeite
- 300 g tomates, cortados em pedaços
- 50 g vinho branco
- 80 g água
-
1
c. chá de caldo de peixe em pasta
nebo 1 c. chá de sal - 1 c. chá de açúcar
- 350 g camarão limpo
- 3 ramos de salsinha fresca, apenas as folhas picadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2291 kJ / 548 kcal
- Protein
- 64 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 681 mg
Alternativní recepty
Feijoada tradicional
13 godz. 25 min
Bolo de coco gelado
1 Std.
Bolo nega maluca
1h 5min
Pudim de leite condensado
4h
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Tapioca com recheio de frango e requeijão cremoso
50min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 Std. 45 Min
Salada de frango e espinafre
1 Std. 20 Min
Escondidinho de carne
1 Std. 15 Min
Frango desfiado com molho de tomate (tinga de pollo)
30 min
Frango à pizzaiolo
55min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min