Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
600
g filé de peixe pescada
nebo 600 g filé de peixe Saint Peter - 1 limão, o suco e raspas da casca
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 150 g sobras de pão
- 3 dentes de alho
- farinha de trigo, q. b. para empanar
- 2 ovos batidos
- 100 g cebola
- 30 g azeite
- 300 g tomates, cortados em pedaços
- 50 g vinho branco
- 80 g água
-
1
c. chá de caldo de peixe em pasta
nebo 1 c. chá de sal - 1 c. chá de açúcar
- 350 g camarão limpo
- 3 ramos de salsinha fresca, apenas as folhas picadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2291 kJ / 548 kcal
- Protein
- 64 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 681 mg
Alternativní recepty
Pavê de morango
2h 45min
Pudim de leite condensado
4h
Arroz e feijão tradicional
13 godz. 20 min
Peito de frango à parmegiana
1 godz. 10 min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 godz. 45 min
Moqueca de peixe e camarão
55min
Risoto de camarão com leite de coco
40min
Molho vinagrete
15 min
Bolo de milho cremoso
45 min
Chilli com carne
40min
Escondidinho de carne
1 godz. 15 min
Frango à pizzaiolo
55min