
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de gruyère en morceaux (2 cm)
- 100 g d'ail des ours, frais en morceaux (4 cm)
- 3 œufs
- 100 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de farine
- 1 c. à café de sel
- ¼ de c. à café de noix de muscade, fraîchement moulue
- 4 pincées de poivre
- 3 l d'eau
- 1 c. à soupe de sel
Rôtir des knöpfli
- 2 c. à soupe de beurre à rôtir
- ¼ de c. à café de sel
- 4 pincées de poivre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 532 kcal / 2229 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 53 g
Alternativní recepty
Grittibenz sucré
2hod. 15min
Tartare d’œufs
35min
Cake Mississippi clair
1hod. 15min
Knöpfli
50min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2hod. 40min
Bonhomme en pâte
2hod. 10min
Tarte flambée au lard
40min
Spätzlis au fromage
1hod. 10min
Croissants au jambon
35min
Cake tyrolien automnal
1hod. 20min
Cuchaule
2hod. 30min
Tresse bernoise
1hod. 45min