
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de sucre de canne
- 1 orange bio coupée en deux
- 1 gousse de vanille coupée en deux, de biais
- 1 bâton de cannelle (4 cm de long)
- 750 g de vin rouge, sec
- 40 g de rhum
- 2 clous de girofle
- 2 étoiles de badiane (anis étoilé)
- 1 orange bio coupée en 6 rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 272.2 kcal / 1141.8 kJ
- Protein
- 0.9 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 32.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine saumon et vodka
20min
Sauce balsamique
10min
Vin blanc chaud
20min
Mousse au thon
5min
Caramels à la crème
2hod.
Riz Casimir
45min
Tarte à l'oignon
1hod. 15min
Beurre aux herbes
5min
Mousse au jambon
10min
Papet vaudois
55min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Mousse au Toblerone®
3hod. 10min