Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 300 g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Haut, sehenfrei
-
200
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
nebo 200 g Rapsöl
Zubereitung
- 170 - 270 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1060 g Wasser, kalt
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelwurst (siehe Tipp)
- 30 - 40 g roter Paprika, in Stücken (1-2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 4819 kJ / 1151 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 110 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 3026 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kraut mit Karotten fermentiert (mit Gemüsestyler)
168 Std. 30 Min
Geröstete Leber
30min
Grobe Streichwurst
13h
Rasgula (Dessert)
30min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Kochsalami
20h 30 min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Hühnersuppe mit Nudeln
50min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Sauerkraut, wild fermentiert
336 Std. 45 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Almbutter
40min