Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 300 g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Haut, sehenfrei
-
200
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
nebo 200 g Rapsöl
Zubereitung
- 170 - 270 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1060 g Wasser, kalt
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelwurst (siehe Tipp)
- 30 - 40 g roter Paprika, in Stücken (1-2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 4819 kJ / 1151 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 110 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 3026 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feine Streichwurst
14h 30min
Champignonwurst
14h
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Grobe Streichwurst
13 Std.
Geflügelleberkäse
14 Std. 15 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 Std. 45 Min
Schafjoghurt
14h
Wiener Wurst
25h 30min
Weizenbrot Betty
4 godz. 35 min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1 godz. 20 min
Almbutter
40min