
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 300 g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Haut, sehenfrei
-
200
g Sonnenblumenöl (siehe Tipp)
nebo 200 g Rapsöl
Zubereitung
- 170 - 270 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1060 g Wasser kalt
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelwurst (siehe Tipp)
- 30 - 40 g roter Paprika in Stücken (1-2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1151 kcal / 4819 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 110 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 3026 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leberpastete im Glas
4hod.
Kraut mit Karotten fermentiert (mit Gemüsestyler)
168hod. 30min
Quark
15hod. 30min
Extrawurst
14hod. 10min
Wiener Wurst
25hod. 30min
Weisse Bratwurstschnecke
14hod.
Geflügelleberkäse
14hod. 15min
Kochsalami
20hod. 30min
Feine Streichwurst
14hod. 30min
Frühstücksfleisch im Glas
26hod. 30min
Bayerischer Leberkäse
14hod. 30min
Almbutter
40min