Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 300 g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Haut, sehenfrei
-
200
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
nebo 200 g Rapsöl
Zubereitung
- 170 - 270 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1060 g Wasser, kalt
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelwurst (siehe Tipp)
- 30 - 40 g roter Paprika, in Stücken (1-2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 4819 kJ / 1151 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 110 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 3026 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1h 40min
Pikantwurst
14 Std. 10 Min
Wiener Wurst
25h 30min
Käswurst
27h 30min
Kochsalami
20h 30min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2 godz. 10 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Gulaschsuppe (XXL)
2h
Joghurt griechische Art
13 Std.
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h