Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 130 - 230 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser, kalt
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Kochsalami (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3525 kJ / 842 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 71 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 2903 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Pikantwurst
14 Std. 10 Min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 Std. 45 Min
Geflügelaufschnitt
12 Std.
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Almbutter
40min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min