Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Putenkeule, ohne Haut
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 800 g Putenkeule, ohne Haut,
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Speck, in Scheiben
- 20 g natives Olivenöl extra
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1h 10min
Schweinerücken mit Trockenpflaumen gefüllt (Schab ze śliwką)
1h 40min
Quitten-Tarte
50 Min
Ossobuco sous-vide
13óra
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4j 50 menit
Gulasch
3u.
Hackbraten
1h 20min
Suppenfleisch mit Ananas und Eierpudding mit karamellisierten Äpfeln (菠萝红烧牛腩和苹果布丁)
1h 15min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1h 40min
Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern
15min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 godz. 50 min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min