Putenkeule im Speckmantel mit Kartoffeln
TM5 TM6

Putenkeule im Speckmantel mit Kartoffeln

4.0 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 800 g Putenkeule, ohne Haut
  • 30 g Knoblauchzehen
  • 5 Zweiglein frischer Rosmarin
  • 800 g Putenkeule, ohne Haut,
  • 1 TL Salz
  • 3 Prisen Pfeffer
  • 100 g Speck, in Scheiben
  • 20 g natives Olivenöl extra
  • 1300 g Wasser
  • 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
2174 kJ / 520 kcal
Protein
51 g
Sacharidy
26 g
Tuk
23 g
Vláknina
2.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty