Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Putenkeule, ohne Haut
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 800 g Putenkeule, ohne Haut,
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Speck, in Scheiben
- 20 g natives Olivenöl extra
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 godz. 50 min
Forellen mit Sauce Hollandaise
50 min
Slow Cooking BBQ-Rippchen
4h
Gefülltes Hendl mit Reis
2h
Schweine-Minutenschnitzel mit Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse
35 min
Ente vom Drehspieß mit Orangensauce und Rotkrautsalat
3 Std.
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35 min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15 min
Rheinischer Sauerbraten
51h
Gulasch-Gewürz
5min
Sauerbraten mit Spätzle
53u.