
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Putenkeule, ohne Haut
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 800 g Putenkeule, ohne Haut
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Speck in Scheiben
- 20 g natives Olivenöl extra
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln in Stücken (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 520 kcal / 2174 kJ
- Protein
- 51 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süßes Brot mit Konfitüre
9hod.
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3hod. 30min
Rindfleischsuppe mit Ricotta-Kürbis-Ravioli
5hod.
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1hod.
Sandwichbrot
3hod.
Hackbraten
1hod. 20min
Schweinefilet mit Senfsauce
35min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1hod.
Hähnchen-Spargel-Tartelettes
1hod. 35min
Fleischrauggn mit Kräuterrahmsauce
45min
Fischbällchen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1hod.
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1hod. 10min