Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Topping
- 2 Knoblauchzehen
- 180 g Weinbergschnecken aus der Dose, abgetropft
- 80 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Salz
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
Suppe und Fertigstellung
- 3 - 4 Knoblauchzehen
- 80 g Schalotten
- 350 g Porree, nur das Weiße, in Stücken
- 150 g Butter, in Stücken
- 350 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 800 g Geflügelfond
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Sahne
- 2 - 3 geh. TL gemischte Kräuter, TK
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3250 kJ / 777 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 67 g
- Nasycený tuk
- 41 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 866 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokkoli-Käse-Suppe mit Croûtons
1h
Low Meat Käse-Porree-Suppe
40 min
Brokkolicremesuppe
35 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Rindfleischsuppe
40 min
Hummer Thermidore
35 min
Kapern-Ei-Aufstrich
30 min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 min
Panzanella mit Renekloden und Mozzarella
40 min
Blumenkohl-Wings
45 min
Mediterranes Pane Bianco
2h
Schoko-Knödel mit Pflaumensauce und Kürbiskernen
1h 15 min