Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 folhas de gelatina neutra cortadas em pedaços
- Água fria q.b. p/ hidratar
- 200 g bolachas de chocolate
- 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 200 g natas
- 15 g café solúvel
- 200 g chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços, mais q.b. p/ guarnecer
- 500 g queijo-creme
- 350 g leite condensado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3001 kJ / 718 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de mousse de chocolate com morangos
1h 30min
Mousse de três chocolates
6 godz. 20 min
Bolo gelado de chocolate e coco
9 godz.
Cheesecake
4 Std. 30 Min
Tarte de chocolate com manteiga de amendoim
1h
Cheesecake de chocolate e avelã
1 godz. 10 min
Cheesecake de chocolate
4 godz. 10 min
Cobertura de queijo-creme, café e cacau
5min
Brownies de cheesecake e framboesa
50 Min
Cheesecake de chocolate e caramelo
1 Std. 15 Min
Marquise de chocolate
3hod.
Cheesecake de limão
6 Std. 30 Min