Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 folhas de gelatina neutra cortadas em pedaços
- Água q.b. p/ hidratar
- 200 g bolacha digestiva
- 50 g manteiga
- 100 g chocolate branco partido em pedaços
- 200 g natas
- 300 g queijo-creme
- 1 c. chá de açúcar baunilhado (opcional)
- 70 g açúcar
- 150 g framboesas frescas
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1358.9 kJ / 324.8 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 23.2 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 174.9 mg
Alternativní recepty
Cheesecake de chocolate e caramelo
1h 15min
Tarte de chocolate e creme de avelã
40 min
Crocante de maçã
5h 30min
Mini pavlovas com três recheios
5h
Fondant de chocolate
15 Min
Delícia de chocolate merengada
4h 30min
Tarte fresca de maçã
6h
Petit gâteau de caramelo
15 Min
Marquise de chocolate
3h
Panacotas de chocolate branco
4h 5min
Panacota com coulis de morango
6u. 25min
Cheesecake com lemon curd
3h 30min