Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 250 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 130 g manteiga
- 70 g água
- 1 ovo
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de açúcar
Recheio
- 500 g leite
- 2 ovos
- 50 g açúcar
- ½ vagem de baunilha, só as sementes
- 10 g amido de milho
-
1000
g morangos pequenos
nebo 1000 g fruta fresca variada cortada em pedaços pequenos - Geleia de alperce q.b. p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2015 kJ / 481.6 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 58.5 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 96.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Enrolado de amêndoa
1u. 45min
Bolo mármore
1h 10min
Bolo fresco de morango
3h
Torta marmoreada de tiramisu
3h
Duo de chocolate e avelã
3j 30 menit
Napolitanas de chocolate
4h 40min
Tarte de fruta fresca
1h
Jesuítas
20 min
Creme de pasteleiro
15min
Bolo com frutos silvestres e natas
1h
Bolo fresco de morango
3h
Pastéis de nata
45min