Zařízení & příslušenství
Vitela tonnata
Příprava 10min.
Celkový 50min.
8 doses
Suroviny
Vitela
-
vazia1000 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
água600 g
Molho tonnata
-
óleo350 g
-
ovos2
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
limão só o sumo½
-
atum em lata escorrido150 g
-
filetes de anchova15 g
-
alcaparras10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 dose
Sodík
876.4 mg
Protein
34.6 g
Kalorie
2547.6 kJ /
608.9 kcal
Tuk
52.6 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
6.4 g
Sacharidy
0.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
150 receitas - As melhores de 2014
150 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko
Mohlo by se vám také líbit...
Sopa gratinada de cebola com chouriço
30min.
Almôndegas de borrego com molho de iogurte e arroz
40min.
Canja fresca de Natal
1hod. 15min.
Ovos verdes
40min.
Pudim de peixe da avó Titão
2hod. 30min.
Copinhos
1hod. 30min.
Guisado de vitela coberto
3hod. 30min.
Crème au Moulin Vert
40min.
Bolo Alasca
8hod.
Alfajor
1hod. 20min.
Bolachas panda
1hod. 5min.
Vitela guisada com massa
9hod. 20min.