
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vitela
- 1000 g vazia
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 600 g água
Molho tonnata
- 350 g óleo
- 2 ovos
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão só o sumo
- 150 g atum em lata escorrido
- 15 g filetes de anchova
- 10 g alcaparras
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 608.9 kcal / 2547.6 kJ
- Protein
- 34.6 g
- Tuk
- 52.6 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Sodík
- 876.4 mg
Alternativní recepty
Gelado de laranja em base de arroz tufado
11hod.
Garibaldis
5hod.
Salada de espinafres, rolinhos de linguado, molho de manteiga cítrica, bolinhas de queijo e compota de frutos vermelhos
Žádné hodnocení
Frango com vinho e molho de romã
1hod.
Alfajor
1hod. 20min
Petit-fours
48hod.
Salada de rosbife com molho de malagueta e coentros
13hod.
Peitos de frango com espumante e legumes gratinados
1hod. 5min
Frango satay com arroz jasmin
1hod. 55min
Guisado de vitela coberto
3hod. 30min
Goulash de borrego com pimento (Tas Kebab)
1hod. 10min
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35min