Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vitela
- 1000 g vazia
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 600 g água
Molho tonnata
- 350 g óleo
- 2 ovos
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão, só o sumo
- 150 g atum em lata escorrido
- 15 g filetes de anchova
- 10 g alcaparras
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2547.6 kJ / 608.9 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Tuk
- 52.6 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 876.4 mg
Alternativní recepty
Carpaccio de polvo
2 godz. 40 min
Risoto de lagostins
50 Min
Coroa de pães
9h 30 min
Xarope de framboesa
Žádné hodnocení
Sopa de farrapos à alentejana
45min
Frango com vinho e molho de romã
1h
Bacalhau no pão gratinado
1h
Sopa de legumes com pesto
55 Min
Frango com cogumelos em vinho tinto
45min
Peitos de frango com espumante e legumes gratinados
1h 5min
Risoto de cevadinha com frango
3h
Rosbife com molho de manga e malagueta
2sa 45 dk