Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero (volitelně)
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo (volitelně) -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 200 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina tipo 0
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 120 g di mozzarella sgocciolata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di salame piccante
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di peperoni gialli a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di peperoni rossi a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di pomodori, tipo San Marzano senza semi e a pezzi
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Tuk
- 17.6 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Calzoni vegetariani
1 godz. 50 min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Calzone
2u. 50min
Panzerotti alla romana
55 Min
Focaccia di patate
2u. 50min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Pizza ai peperoni
1h 55min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min