Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 140 g di burro morbido a pezzi + q.b. per imburrare
- 130 g di zucchero
- 2 uova
- 350 g di farina + q.b. per infarinare
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Crema
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna fresca liquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata al cioccolato
1h 50min
Crostata alla crema di cioccolato
1h 45min
Crostata morbida al cioccolato
2sa 40 dk
Ciambella ricoperta al cioccolato
55 Min
Semplice plumcake al cioccolato
1h 10min
Crostata di pere al cioccolato
1 Std. 20 Min
Torta di mandorle e cioccolato
1 Std. 30 Min
Salame di cioccolato
3 Std. 10 Min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3h 45 min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 Min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1h
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h