Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Impasto
- 250 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaio colmo di sale
- 500 g di farina tipo 0
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 912 kJ / 218 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Pane pugliese
29h 20min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Pane al semolino
4h
Baguette
4h
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Il pane di Altamura
4h