Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Impasto
- 250 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaio colmo di sale
- 500 g di farina tipo 0
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 912 kJ / 218 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4h
Pane al semolino
4h
Pane pugliese
29h 20min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Baguette tradizionale
15h 35 min
Baguette
4h
Pane tipo ciabatta
26h
Corona bordolese
5u. 20min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Preimpasto per pane
24sa 30 dk
Ciabattine veloci
3h 10min