
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Impasto
- 250 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaio colmo di sale
- 500 g di farina tipo 0
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 218 kcal / 912 kJ
- Protein
- 7.5 g
- Tuk
- 0.6 g
- Sacharidy
- 48.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette tradizionale
15hod. 35min
Pane al rosmarino
10hod. 55min
Baguette
4hod.
Pane alle olive
2hod. 20min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Pane al semolino
4hod.
Pane con farina di mais
5hod. 5min
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min
Polka (pane francese)
5hod.
Il pane di Altamura
4hod.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane pugliese
29hod. 20min