Zařízení & příslušenství
Artisan bread
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
3 unidades
Suroviny
-
água360 g
-
fermento de padeiro fresco20 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar550 g
-
sal½ c. chá de
-
Flocos de aveia integrais grossos q.b. p/ guarnecer
-
alecrim q.b. p/ guarnecerFolhas de
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 unidade
Sodík
399.4 mg
Protein
24.7 g
Kalorie
2859.8 kJ /
683.5 kcal
Tuk
3.6 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
129.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
150 receitas - As melhores de 2014
150 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko