Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 rebanadas de solomillo, aprox. 200 g c/u, 3 cm de grosor
- ½ cdita de sal
- 30 g de jugo de limón amarillo
- agua, la suficiente para sumergir la bolsa sin rebasar la marca máxima de 2 L
- 1 echalot (aprox. 40 g), en mitades
- 30 g de mantequilla, en cubos
- 80 g de Marsala, seco o dulce, o vino dulce
- 200 g de agua
- ¼ de cubo de caldo de res (para 0,5 l.), desmoronado
- 600 g de camote, en piezas (2-3 cm)
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 cdita de pimienta verde, conservado, drenado
- 1 - 2 pizca de sal fina
- 40 g de mantequilla, en piezas
- 1 - 2 cda de salsa de soya
- ½ cdita de jengibre en polvo
- ½ cdita de ajo en polvo
- 1 cda de mantequilla, para saltear
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2770 kJ / 660 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 891 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas rostizadas TM6
1h 15 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Salmón al vapor con verduras de verano
30min
Salmón con hongos y puré de papa
45min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Pescado empapelado con puré de calabaza
45min
Estofado de calabaza y mariscos TM6
2h 20min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 Std. 55 Min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30min
Coulis de frutos rojos frescos
10 min
Vegetales glaseados TM6
50 Std.
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min