Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Huevos
- 6 huevos medianos, fríos
- agua, para llenar hasta la marca de 1 L
Galletas de Pascua
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g harina de trigo, para enharinar
- ½ cdita de polvo para hornear
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de sal
Salsa de hierbas
- 1 ramillete de perejil fresco, (aprox. 20 g), sólo las hojas
- 1 ramillete de cebollín, (aprox. 10 g), cortado en anillos
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de leche
- 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 10 g de miel de agave
- ½ cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 6 cditas de caviar
- 6 cditas de berros
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 744 kJ / 177.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 258.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta en capas con frutillas
2h 15min
Helado de fruta
5 min
Paleta heada de mango y papaya
4h
Hielo molido
5 min
Nieve de guanábana y mango
5 Std.
Brownies clásicos
1 godz.
Tarta de almendras
1 godz.
Duraznos al vapor (300-450 g) en cestillo
15 min
Limonada
5 min
Banana Jack
15 min
Limonada
10 min
Pica pau portugués
20 min