Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 2 c. chá de açúcar
- 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 400 g leite
- 1 ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1605.6 kJ / 383.8 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 62.6 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 327.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rissóis de atum
2j
Rolos de crepes com recheio de fiambre e abacate
40 min
Pão de hambúrguer
1h 50min
Chupa-chupas de morango
40 min
Pãezinhos macios de leite
1 Std. 45 Min
Pão tibetano “Balep korkun”
1j 30 menit
Empadas de legumes com queijo
1j
Merendas
2j
Pão doce de pequeno-almoço
1j 30 menit
Merendas com massa de piza
1h 10 min
Creme pasteleiro
15min
Pão com chouriço
1j 30 menit