Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de zanahoria, en rodajas (2 cm)
- 3 dientes de ajo
- 100 g de cebolla, en cuartos
- 1 trozo de raíz de jengibre fresca
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 50 g de aceite de oliva
- 600 g de calabaza sin cáscara ni semillas, en trozos (3-4 cm)
-
500
g de caldo de verduras
nebo 500 g de agua y una cucharada de caldo concentrado de verduras - 1 manzana, en cuartos
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de canela molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de leche de almendras
- 1 cucharadita de semillas de calabaza tostadas con sal, para decorar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 650 kJ / 155 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Quiche de zapallito italiano
1h 10min
Goulash
1h
Sopa de apio y zapallito
35min
Ñoquis de zanahoria con crema de zapallito italiano
1 godz. 45 min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Crema de zapallito italiano
50min
Cebolla caramelizada
45 min
Budín de naranja
1h
Coleslaw con aderezo de mostaza y miel
15min
Risotto con hongos a la cerveza
40 min