Kompatibilní verze
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de raisins rouges, épépinés et réserver 10 grains de raisins pour la finition
- 1 sachet d'agar-agar (1 g)
- 250 g de crème liquide entière, très froide
-
100
g de roquefort, coupé en morceaux
nebo 100 g de fromage à pâte persillée (bleu), coupé en morceaux - 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de cerneaux de noix
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1437 kJ / 346 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 18.7 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mille-feuille de saumon fumé
3 Std. 20 Min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 Std. 15 Min
Bouchées chèvre-raisin
1 Std.
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 min
Cuillères de langoustine au cognac
35 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15 min
Clémentine farcie au crabe
20min
Crumble au foie gras
1h 10 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2u. 20min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min