Kompatibilní verze
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de raisins rouges, épépinés et réserver 10 grains de raisins pour la finition
- 1 sachet d'agar-agar (1 g)
- 250 g de crème liquide entière, très froide
-
100
g de roquefort, coupé en morceaux
nebo 100 g de fromage à pâte persillée (bleu), coupé en morceaux - 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de cerneaux de noix
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1437 kJ / 346 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 18.7 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Crumble au foie gras
1 Std. 10 Min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 godz. 20 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 godz. 20 min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.
Crème parmentière au saint-marcellin
45 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Bavarois d'asperge
15min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3sa 30 dk
Mousses de betterave en deux façons
15min