Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour le moule
- 1 oignon, coupé en deux
- 60 g d'échalotes
- 2 branches de céleri, coupées en morceaux
- 15 g d'huile d'olive
- 900 g de blanc de poulet, taillé en lanières
- 3 œufs
- 150 g de crème fraîche
- 1 bouquet de basilic frais, réserver 12 feuilles pour la finition
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1124 kJ / 269 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Terrine bressane
24 Std.
Terrine de légumes et mozzarella
2h
Pâté de lapin
2h 35min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
Rillettes de lapin
12h
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15 Min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2h 15min
Terrine de poulet à l'estragon
24 Std.
Terrine de poulet aux pistaches
1 godz. 15 min