Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le sirop
- 75 g de sucre en poudre
- 150 g d'eau
- 50 g de framboises fraîches
- 1 citron vert non traité (le zeste et le jus)
La crème
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 600 g de framboises fraîches
- 50 g de sucre en poudre
- 13 biscuits à la cuillère
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à café bombée de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2130 kJ / 334 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Tarte tutti frutti à la vanille
3 Std. 20 Min
Charlotte aux fraises
12h 30min
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Le rose-framboise
5h
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Tiramisu aux fraises
4h 30 min
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1 Std. 30 Min
Bavarois Passion-coco
8h 10min
Charlotte mangue-Passion
5h
Bavarois aux fraises
6h 25min