Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de lait
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 œuf
- 80 g de beurre (dont 50 g en morceaux et 30 g en dés)
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Soupe gratinée de butternut et oignon
35min
Bredele à la noisette
1h
Tarte au sucre
3h 50 min
Bûche roulée au café
2u. 40min
Strudel aux pommes, raisins secs et cannelle
50min
Tarte au libouli
2h 45 min
Papet jurassien
2h 45 min
Petites lunes à la vanille
40min
Pâté lorrain
15h 30min
Bredele à la cannelle
1h
Spritzbredele
25min
Gâteau de ménage
2h 45 min