Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
L'enrobage
- 200 g de chocolat noir de couverture, détaillé en morceaux
La guimauve
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 135 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 285 kJ / 67 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolat chaud sur bâtonnet
1 Std. 20 Min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Mendiants au chocolat
30 min
Pâte à tartiner express
15min
Guimauves à la fraise
3 Std. 35 Min
Langues de chat à la vanille
15min
Chouquettes
1h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Brioche "super bonne"
3h
Meringue classique
3h 25min
Préfou au beurre aillé
3h
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3 godz. 45 min