Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 200 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 20 gramů čerstvého droždí
- 400 gramů hladké mouky
- 2 polévkové lžíce oleje
Náplň
- 2 stroužky česneku
- 1 kus červené papriky, (80 gramů), na kousky
- 1 kus zelené papriky, (80 gramů), na kousky
- 1 kus žluté papriky, (80 gramů), na kousky
- 30 gramů olivového oleje
- 4 kusy rajčat, (200 gramů)
- 120 gramů oliv, černých, bez pecek
- 1 čajová lžička soli
- 1 vejce, na potření
- 4 čajové lžičky sýru, strouhaného
- 4 špetky sušeného oregana
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1691 kJ / 404 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 55.2 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini koláčky se sušenými rajčaty
50 Min
Španělský zeleninový koláč COCA
35 Min
Brambory Hasselback
1h 5 min.
Badyánový likér
Žádné hodnocení
Rajčata plněná slaninou, žampiony a kozím sýrem
55 Min
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Žádné hodnocení
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Ražničí s bramborami
1h 5 min.
Hořčičná vejce s vařenými bramborami
1h 5 min.
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45 Min
Jarní salát se šunkou a vejci
25 Min
Nugátové muffiny
50 Min