Zařízení & příslušenství
Jemná brioška
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
20 plátků
Suroviny
-
500 gramů hladké mouky
-
1 špetka soli
-
150 gramů másla pokojové teploty, na kousky, plus na vymazání
-
4 vejce
-
50 gramů cukru
-
60 gramů mléka
-
1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
5 g
Kalorie
711 kJ /
170 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chléb
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chléb expres
45min.
Ořechové briošky
1hod. 30min.
Čerstvé těsto na těstoviny
40min.
Bílé pečivo
1hod.
Sfenj - marocké koblihy
2hod. 45min.
Pastilla koláč plněný kachním masem, meruňkou a piniovými oříšky
50min.
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2hod. 40min.
Turecký flatbread
2hod. 10min.
Monkey bread (slaný)
2hod. 30min.
Mléčný chléb
2hod. 20min.
Tvarohové housky
1hod. 50min.
Chléb
1hod. 40min.