Zařízení & příslušenství
Jemná brioška
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
20 plátků
Suroviny
-
500 gramů hladké mouky
-
1 špetka soli
-
150 gramů másla pokojové teploty, na kousky, plus na vymazání
-
4 vejce
-
50 gramů cukru
-
60 gramů mléka
-
1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
5 g
Kalorie
711 kJ /
170 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chléb
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chléb expres
45 Min
Zeleninová bábovka
1 Std. 45 Min
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4 Std.
Medovo – ořechový chléb
3 Std. 50 Min
Brioška
8 Std.
Kukuřičný chléb
1 Std. 5 Min
Oříškové nanuky
8 Std. 15 Min
Krémový pomerančový likér
48 Std. 25 Min
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2 Std. 40 Min
Tvarohové housky
1 Std. 50 Min
Turecký flatbread
2 Std. 10 Min
Sýrový chlebíček s olivami
1 Std. 25 Min