
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
- 150 gramů másla pokojové teploty, na kousky, plus na vymazání
- 4 vejce
- 50 gramů cukru
- 60 gramů mléka
- 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 170 kcal / 711 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Medovo – ořechový chléb
3hod. 50min
Těsto na pizzu
1hod.
Kukuřičný chléb
1hod. 5min
Britské křížové bochánky
3hod. 50min
Turecký flatbread
2hod. 10min
Briošky (Brioches)
1hod. 20min
Rýnský tmavý chléb
1hod. 30min
Bramborový chléb s rozmarýnem
3hod. 30min
Brioška
8hod.
Mléčný chléb
2hod. 20min
Bílé pečivo
1hod.
Chléb
1hod. 40min