Zařízení & příslušenství
Jemná brioška
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
20 plátků
Suroviny
-
500 gramů hladké mouky
-
1 špetka soli
-
150 gramů másla pokojové teploty, na kousky, plus na vymazání
-
4 vejce
-
50 gramů cukru
-
60 gramů mléka
-
1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
5 g
Kalorie
711 kJ /
170 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chléb
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4hod.
Pivní muffiny se sýrem
35min.
Kynutá bábovka plněná jogurtem
2hod.
Ciabatta s olivami a tymiánem
16hod. 40min.
Pletence s vlašskými ořechy a slaninou
2hod. 20min.
Pivní chléb
3hod. 40min.
Pomerančové sušenky s rozinkami
1hod.
Fougasse se sýrem
2hod. 35min.
Celozrnné housky
2hod.
Brioška
8hod.
Loupáky
3hod. 25min.
Máslové houstičky
1hod.