Zařízení & příslušenství
Jemná brioška
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
20 plátků
Suroviny
-
500 gramů hladké mouky
-
1 špetka soli
-
150 gramů másla pokojové teploty, na kousky, plus na vymazání
-
4 vejce
-
50 gramů cukru
-
60 gramů mléka
-
1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
5 g
Kalorie
711 kJ /
170 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
20 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chléb
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4hod.
Chléb expres
45min.
Máslová brioška
2hod. 10min.
Gulášové koření
5min.
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2hod. 10min.
Pletence s vlašskými ořechy a slaninou
2hod. 20min.
Špenátové špecle se sýrem
20min.
Celozrnný horský chléb
1hod. 30min.
Brioška
8hod.
Loupáky
3hod. 25min.
Bagel
2hod.
Bílé pečivo
1hod.