Zařízení & příslušenství
Rustikální chléb
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
35 krajíců
Suroviny
-
600 gramů pšenice, celých zrn
-
400 gramů vody
-
3 čajové lžičky instantního droždí, (12 gramů)30 gramů čerstvého droždí
-
120 gramů podmáslí
-
150 gramů hrubé mouky plus extra for dusting
-
2 čajové lžičky soli
-
1 polévková lžíce balzamikového octa
-
1 čajová lžička pečicího sladu (volitelně)
-
hrubá mouka pro pomoučnění
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 krajíc / plátek
Protein
3 g
Kalorie
291 kJ /
70 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Celozrnné housky
2 godz.
Rýnský tmavý chléb
1 godz. 30 min
Medovo – ořechový chléb
3 godz. 50 min
Knedlíky z bramborového těsta s houbami
40 min
Žitné placky
2 godz. 10 min
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12 godz. 15 min
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2 godz. 40 min
Žitný chléb
3 godz. 50 min
Chléb
1 godz. 40 min
Žitný vícezrnný chléb
1 godz. 15 min
Bagety s vlašskými ořechy
1 godz. 45 min
Špaldovo-pohankový chléb
1 godz. 30 min