Zařízení & příslušenství
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
2 porce
Suroviny
-
100 gramů bílé dlouhozrnné rýže
-
400 gramů vody plus extra na zalití rýže
-
2 kusy bílého rybího filé bez kůže, 150-180 gramů každý (např. hejk, mořský jazyk, okoun)
-
1 špetka pepře, černého, mletého plus extra dle chuti
-
1 polévková lžíce medu
-
6 cherry rajčátek napůl
-
120 gramů jablek (jakékoliv odrůdy) (1 jablko), na kousky (1,5 cm), bez jádřince
-
120 gramů hrušek (1 hruška), na kousky (1,5 cm), bez jádřince
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
1 čajová lžička soli, jemné
-
130 gramů mrkve na proužky (1 cm x 5 cm)
-
150 gramů růžiček brokolice4 stonky zeleného chřestu rozkrojené podélně napůl, jsou-li širší než 1 cm
-
40 gramů hladká mouka
-
20 gramů hnědého cukru
-
20 gramů másla
-
150 gramů cibule na kousky (4 cm)
-
1 stroužek česneku
-
250 - 300 gramů máslové dýně oloupané, na kousky (3 cm)
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
80 gramů zralých rajčat na kousky
-
pažitka, čerstvá nasekaná, na ozdobení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
43 g
Kalorie
3480 kJ /
832 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
13.2 g
Sacharidy
105 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Grilovaná ryba a mořské plody s pepřovo-mandlovou omáčkou a bazalkovo-jogurtovým dipem
Žádné hodnocení
Sejkory se skořicovou omáčkou
20min.
Plněný lilek po orientálsku
1hod. 20min.
Rajčatová polévka s krutony a špenátová omeleta se zeleninou
1hod. 5min.
Polníčková krémová polévka a brokolice s olivovou omáčkou
45min.
Makadamové pesto s bazalkou a limetkou
Žádné hodnocení
Krůtí roláda s noky z hráškového pyré
35min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10min.
Cuketové špagety s boloňskou omáčkou z hlívy ústřičné
50min.
Zelný salát s bylinkami
10min.
Marinované krevety
1hod. 10min.