
Zařízení & příslušenství
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
Příprava 35min
Celkový 1hod.
2 porce
Suroviny
-
bílé dlouhozrnné rýže100 gramů
-
vody plus extra na zalití rýže400 gramů
-
bílého rybího filé bez kůže, 150-180 gramů každý (např. hejk, mořský jazyk, okoun)2 kusy
-
pepře, černého, mletého plus extra dle chuti1 špetka
-
medu1 polévková lžíce
-
cherry rajčátek napůl6
-
jablek (jakéhokoliv typu) (1 jablko), na kousky (1,5 cm), bez jádřince120 gramů
-
hrušek (1 hruška), na kousky (1,5 cm), bez jádřince120 gramů
-
citrónové šťávy1 polévková lžíce
-
soli, jemné1 čajová lžička
-
mrkve na proužky (1 cm x 5 cm)130 gramů
-
zeleného chřestu rozkrojené podélně napůl, jsou-li širší než 1 cm4 stonky
-
hladké mouky40 gramů
-
hnědého cukru20 gramů
-
másla20 gramů
-
cibule na kousky (4 cm)150 gramů
-
stroužek česneku1
-
máslové dýně oloupané, na kousky (3 cm)250 - 300 gramů
-
extra panenského olivového oleje20 gramů
-
zralých rajčat na kousky80 gramů
-
pažitka, čerstvá nasekaná, na ozdobení
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
832 kcal /
3480 kJ
Protein
43 g
Tuk
22 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
13.2 g